הוספת כפתור תרומה
הוספתי כפתור תרומה לחלק הימני של הדף. לחיצה עליו תביא אתכם לאתר התשלומים המאובטח פייפאל (PayPal) שאולי מוכר לכם מאיביי. התשלום מאובטח, ואני לא מקבל את פרטי כרטיס האשראי שלכם. הכסף מופקד אצלי בחשבון האלקטרוני.
למה וכמה לתרום?
לחיצה על כפתור התרומה היא מתנה, היא הבעת תמיכה והערכה לאתר הזה. כאילו את או אתה אומרים ”תודה, אני נהנה לקרוא, ושמח שאתה עושה את מה שאתה עושה“. גם סכום קטן של כמה שקלים עושה את העבודה.
הנה הכפתור:
30/07/06, 21:59
זה לא קצת מביך ? כמו לקבץ נדבות ?
31/07/06, 0:49
ההערה שלך מענינת. אצלנו קיבוץ נדבות זה דבר מביך. בשביל בודהיסטים, להסתובב עם קערה ולקבל מזון מאנשים זה כבוד. וגם לתת את ה“נדבות“ זה כבוד. נדבות זה נדיבות. ונדיבות זה דבר יפה. לכן זה בכלל לא מביך אותי.
לא פתחתי חשבון פייפאל אתמול. יש לי אותו כבר כמה זמן ויש בו כסף שאנשים העבירו לי. במסורת הבודהיסטית קוראים לזה ”דאנה“: נתינה. אני יוצר את ההזדמנות לתת ואני לא מתביש לתת בעצמי מה שיש לי ומה שאני יכול.
31/07/06, 8:29
ובכל זאת, נראה לי שכדאי להקדיש פוסט להרהורים סביב המבוכה שבכל זאת (אני בטוח) קיימת סביב כל המהלך. אתה מציג חזות מאוד ישירה ובוטחת, אבל אני בטוח שיש בכל ההתעסקות עם הכסף, פרסומות, תרומות, משהו לא נעים עבורך, ושיש לך התנהלות פנימית סביב המשהו הלא נעים הזה. לא תחלוק איתנו?
31/07/06, 16:09
אתה לא רק בודהיסט אלא גם ישראלי, וכשאתה מציין שאתה רוצה את הכסף כדי לשדרג את המכונית זה מאיר את זה באור פחות חיובי (מאשר נניח כדי שתוכל להשלים את לימודייך).
אני בעד שאנשים יעשו כסף מהבלוג, או יעסקו בהתרמות נניח, רק שצריך לעשות את זה בצורה יותר אלגנטית, קרי מספיק לשים כפתור פייפאל (או לעמוד בקרן רחוב עם עמדת התרמה), לא נכון לדעתי מבחינה אסתטית לדחוף את הפתקאות היישר לפרצופו של עובר האורח.
31/07/06, 19:53
תראזימכוס,
תודה על התגובה, היא עוזרת לי להבין מה לא ברור במה שאני מציג כאן.
אני לא מבקש תרומות בשביל מכונית, אני בונה בלוג עם קישורים ממומנים שבעזרתם אני רוצה לקנות מכונית. זה הבדל שעושה הבדל. ואם זה לא היה ברור, אז אני אעשה אתזה יותר ברור, בזכותך.
לשמחתי אוניברסיטת וורוויק עוזרת לי להשלים את לימודי, ואני לא זקוק בינתיים לתמיכה בנושא הזה.
לדעתי אין דרך לעשות את מה שאני רוצה באופן באופן מבויש ונחבא אל הכלים. אני מיצר הזדמנות באופן ברור. הפוסט הזה יבלע בסופו של דבר בבלוג, אבל הקישור ישאר בצד ימין לתמיד.
תודה על הפידבק. אל תהסס להמשיך ולעקוב ולראות איך זה מתפתח.